Срокове за изпълнение и доставка

 

При комбинирана поръчка на Снимки и Подаръци със снимка (чаши, колажи, тениски и др.) поръчката се изпълнява до 3 работни дни след което се предава на куриерската фирма.

 

При комбинирана поръчка на Снимки и Продукти (Албуми, рамки и снимки за документи) за изпълнение на "Бърза поръчка" - 24 часа при поръчки подадени до 14:00 часа, няма оскъпяване на цената на продуктите. След което се предава на куриерската фирма.

 

Куриерската услуга варира между 3.50 лв. и 7.00 лв. в зависимост опциите които сте избрали.

Времето за доставка е между 1-3 работни дни в зависимост от дестинацията и други непредвидими условия. 

 

Важно!!!

Уважаеми клиенти, ние не носим отговорност при забавяне на доставките от куриерските фирми! Всички поръчки се изработват и изпращат в определения срок, описан в сайта ни. След изпращане на поръчките от наша страна, отговорността се прехвърля върху куриерската фирма. Молим, в случай на забавяне, да се обръщате за информация към тях. Ние можем да съдействаме, като ви предоставим номер на товарителница /вашата пратка/, който получавате в имейл при промяна на статуса на поръчката ви на Изпратена.  

 

При първа поръчка с куриер наш служител ще се свържи с вас за потвърждаване на поръчката. Ако поръчката не  се потвърди при 3 позвънявания тя ще бъде отказана.

expand_less