Отказ от Поръчка

 

   Всеки потребител има право да откаже направена Поръчка в случай, че тя все още не е изпълнена. Това става, като се свържете с нас по един от комуникационните ни канали и ни уведомите, че желаете да се откажете, като не е необходимо да споменавате причината за това. Ако Поръчката Ви вече е изпълнена или изпратена, Вие нямате право да я откажете. 

 

При първа поръчка с куриер наш служител ще се свържи с вас за потвърждаване на поръчката. Ако поръчката не  се потвърди при 3 позвънявания тя ще бъде отказана.

 

 1.    Рекламации и замяна на продукт
 2.  

   Рекламации се приемат според изискванията на Закона.При неоснователни претенции за рекламация, Клиентът заплаща транспортните разходи. При реална обоснована рекламация, сумата се възстановява в срок от 15 календарни дни по банков път на посочена от Вас сметка. Таксите за превод са за сметка на Клиента.  

 1.  
 2.    Връщане на стока
 3.  

   Клиентът има право да върне поръчаните стоки в 14-дневен срок в следните случаи:

 • - За стоки, които не са по индивидуална заявка - рамки, албуми и др.
 • - За стоки, които не са по индивидуална заявка, но е установено, че не отговарят на посоченото в сайта или имат установени дефекти.
 • - За стоки, които са по индивидуална заявка, които не отговарят на посоченото в сайта или имат установени дефекти.

 

   Клиентът няма право да върне ако:

 

 • - Поръчката е по индивидуална заявка: снимки и продукти със снимка – чаши, аксесоари, ключодържатели и др.
 • - Стоки, които са повредени или променени след момента на получаването им, включително и тяхната опаковка.
 • - При забавяне на доставката от куриерската фирма, с която е изпратена Поръчката – Обектив 21 ООД не носи отговорност за забавянето от страна на куриерската фирма.
 • - Ако файловете в Поръчката за рекламация не отговарят на Препоръките за файловете, посочени по-горе в този документ.

 

   Клиентът е задължен да получи и заплати стоката си и при претенции да направи рекламация по установения тук и в законовата уредба ред, като запази стоката в получения от него вид, заедно с цялата документация. Рекламацията следва да се извърши след писмено уведомяване на търговеца и със същия доставчик, от който е получил стоката, за негова сметка.

expand_less